Søg i linkkataloget


Partner linksKategorier / optagne hjemmesider

Index >> SadelmagereHjemmesider i denne kategori:


ALPINE PAK EQUESTRIAN PRODUCTS
ALPINE PAK are Manufacturer and Exporter of Complete range of Equestrian Products,Riders Clothing,Farrier Tools,Veterinary & Livestock Instruments,Equine Dental Instruments,Bits and many more products. We offer very fine quality products, we can also prouce products according to your requirements.
http://www.alpinepak.com

Sadelmager B. K. Rützou ApS
Sadelmager B.K. Rützou er et af de få tilbageværende firmaer indenfor traditionelt sadelmageri. Vi er en moderne virksomhed i et gammelt håndværk. Firmaets aner kan føres over hundrede år tilbage. Vores hovedaktivitet er salg og service af ridesadler. Vi udvikler, importerer og sælger engelske kvalitetssadler til rimelige priser i samarbejde med en god kollega. Vi har udkørende sadelservice og landets største specialværksted for ridesadler.
http://www.sadelmageren.dk

Sadelmager på Fyn
Jeg har siden -98 arbejdet med alt indenfor udstyr til heste. Hovedtøj og anden læderudrustning håndsyr jeg efter mål og i den udformning kunden ønsker. Jeg afprøver, tilpasser, stopper sadler og udfører reparationer. Sælger nye og brugte sadler. Jeg kører ud og foretager sadelprøvning hos dig eller i Bogense. Tilpasser din sadel - hvis bommen er rigtig til din hest. Hvis du skal have en annen sadel, hjælper vi dig med at finde den rigtige til din hest og dig.
http://www.sadelmageren.eu