Søg i linkkataloget


Partner linksKategorier / optagne hjemmesider

Index >> Brugskunst til og af hesteHjemmesider i denne kategori:


Keramik med islandske heste
Keramik med heste; hjemmeside for islandshestekeramik ved keramiker Bente Thorsen. Bente er uddannet Keramisk formgiver på Designskolen i Kolding og har eget værksted i Lønneklint. Hendes hovedarbejdsområde er keramiske brugsting i mindre serie, unika og udsmykning udført i stentøj. Hjemmesiden indeholder information om værkstedet i Lønneklint, og billeder af hendes keramik med islandske heste.
http://www.islandshestekeramik.dk/

Leokadia Pawlowska
Den internationalt anerkendte kunstner Leokadia inviterer inden for i sit værksted! Solgule blomster, vilde heste og det første kys fanger blikket. Værkernes utrolige dybdeperspektiv fastholder øjnene. Leokadias værker skabes af naturlige materialer over en skabelon. Kunstneren kreerer altid det første kunstværk selv. Skabelonen er kunstværkets grundlag.Det kræver lang tid, stor tålmodighed og håndværksmæssig viden at konstruere den. Når skabelonen er klar, kreerer Leokadia selv det første kunstværk. Bagefter bliver værket malet i dybe og strålende farver. Klar til at hænge på din væg. Et værk, der taler om en stærk skabende vilje. Et blikfang, du ikke kan lade være med at røre ved …
http://nybrugskunst.dk/

WMGALLERI.DK - Galleri & Design
Hestemalerier (også efter eget foto), Design Plastron, Plastron nåle, Materialer og BLING til "Lav Selv Hestepandebånd" og meget mere. Gratis Nyhedsbrev!
http://www.wmgalleri.dk