Søg i linkkataloget


Partner linksKategorier / optagne hjemmesider

Index >> Ferie med hestUnderkategorier i denne katogori:

Rideferie i udlandet

Privilegerede hjemmesider i denne katagori:

Ferie på Bornholm med din hest
Skal du have hesten med på ferie, tilbyder vi opstaldning/græsfold ved Vestermarie plantage, som går direkte ud i Almindingen. Her er rig mulighed for gode, lange ture i naturen. Også mulighed for at campere i telt med adgang til køkken, toilet og bad.
http://www.stutteri-munkhoej.dk

Hjemmesider i denne kategori:


Bondegårdsferie Jylland - ved Legoland i Billund
Bondegårdsferie i Jylland, blandt heste og andre dyr og med masser af rideture, hestenus og ristede skumfiduser ved bålet om aftenen. Legoland og Løveparken kan du nemt nå at besøge ind i mellem, der er kun en halv times kørsel til begge steder.
http://www.lystgaarden.dk

Bondegårdsferie, Bed & Breakfast på Nymarksminde
Bondegårdsferie i Aalborg med både Fodboldgolf og Farmpark samt 13 forskellige gammeldags bondegårdsdyr, som børnene kan lege med. Når de har hygget sig med dyrene og været med til at fodre dem, kan de fortsætte hen mod vores junglesti og tumle der, hvorefter de slutter af på hoppepuden. Derefter kan helefamilien spise lidt mad i vores flotte grill område, evt. inde i vores store Servicehus. Når alle har slået mave kan de tage et spil fodboldgolf sammen, og hvis dagen har været varm kunne man jo lige slutte af med en dukkert i vores Swimmingpool.
http://www.nymarksminde.dk

Brusaa Udlejning
Bondegårdsferie i Nordjylland! Vi tilbyder flotte omgivelser, flot hus, heste-udlejning og meget mere! Vil du gerne væk fra byens stress og mag? Vi har et rigtig godt tilbud til dig her så. Kig ind på siden og se hvad vi tilbyder. bondegård, bondegårdsferie, ferie, rejse, hest, heste, nordjylland, natur, fiskning
http://www.brusaaudlejning.dk

Brusaa Udlejning - bondegårdsferie i Nordjylland
Bondegårdsferie i Nordjylland! Vi tilbyder flotte omgivelser, flot hus, heste-udlejning og meget mere! Vil du gerne væk fra byens stress og mag? Vi har et rigtig godt tilbud til dig her så. Kig ind på siden og se hvad vi tilbyder.
http://brusaaudlejning.dk

Danmarks dejligste ridelejr
Vi er et familiedrevet stutteri for New Forest ponyer som afholder ridelejr i alle ugerne om sommeren, hvor der er skoleferie. Desuden arrangere vi week-ender for mor/datter, for foreninger, klubber m.v. for min. 12 personer ad gangen. Se i øvrigt vores hjemmeside: www.kokkedalgaard.dk og www.kokkedalstutteri.dk
http://www.kokkedalgaard.dk

En Himmerlandsk oplevelse
Islandske heste og pladegarn, med stolthed fremviser Meldgaard heste en dejlig samling islandske heste, dels til salg på vores stutteri, dels som rideheste for voksne og børn i vores rideskole. Vi arrangerer rideferie, firmaudflugt, ridelejr og polterabends til hest m.m
http://www.meldinfo.dk

Ferie på Bornholm med din hest
Skal du have hesten med på ferie, tilbyder vi opstaldning/græsfold ved Vestermarie plantage, som går direkte ud i Almindingen. Her er rig mulighed for gode, lange ture i naturen. Også mulighed for at campere i telt med adgang til køkken, toilet og bad.
http://www.stutteri-munkhoej.dk

Guidede ture og ridespor på Djursland
Råd og tips til en god ridetur alene eller sammen med andre
http://www.ridning-i-naturen.dk

Heste Huset Skærsig
Heste Huset Skærsig er en gammel gård. Den ligger i udkanten af Gl. Skovsende Plantage ved Sønder Omme i Midtjylland. Vores hesteholdet er hovedsagelig ride og/eller køreheste. På nuværende tidspunkt er de fleste af vore heste tilredet og/eller tilkørt. Vi tilride og tilkøre vores heste selv. Af vogne til kørehestene, har vi blandt andet maratonvogne. Vi har opført en ny hestestald, hvor der er mulighed for at opstalde gaesteheste og have heste i pension. I vore naturskønne omgivelser har vi opført bjælkehytter til gæsterne. Der findes en fold til hver hytte. Hele området er indrettet som feriegård, så der er rig mulighed for mange former for aktiviteter. Også ikke-heste-elskere er vel
http://www.hestehuset.com/

Krogbækgaard - rideferie på islandske heste
På krogbækgård er der mange forskellige aktiviteter. Udover tur-ridning og rideferie på islandske heste, afholdes der jævnligt ridekurser, der omhandler både håndtering, tilridning, træning i tølt og gangartsridning. Kurserne kan man deltage i, på weekend eller ugebasis.
http://www.rideferie.dk

Søndervig Hestecenter
Vi tilbyder tilpassede rideweekender, trækketure, baneridning, tur ridning og ferieophold med egen hest
http://www.xn--sndervigheste-bnb.dk

Tag din hest med på Camping.
Vi kan tilbyde gode faciliteter til dig og din hest. * Folde som ligger direkte op til campingpladsen. * Ca. 40 km ridesti i nærliggende klitplantagen. * Mulighed for at ride på stranden. * Mulighed for leje af ridehal/boks. * Har du din egen campingvogn/telt med, kan du få en plads med udsigt ud over foldene. Du er meget velkommen til at kontakte os - hvis du ønsker mere information.
http://www.campwest.dk

Tag hesten med på camping
Fjand Camping ligger nær vesterhavet mellem husby og thorsminde. Vi ligger lige overfor husby klitplantage, hvor der er 16 km. ridesti, deraf 3 km direkte på stranden. Mulighed for at have hesten på fold og/eller i boks. Vi har hytter i flere prisklasser, men man kan også medbringe eget telt eller campingvogn.
http://fjand.dk-camp.dk/